Cinta Hatiku Sampai Ke Syurga

Tuesday, April 13, 2010

FESTIVAL KASUT ANTARABANGSA MALAYSIA

ahm & me,hehe....
Hujung mgg lepas bt pertama kali nya aku g PWTC,dah lama gila tingin nak pg akhirnya dapat juga menjejak kan kaki ke situ.hubby aku sbnrnya x suka g sana,katanya parking mahal.kalau time ahm kena bertugas kat sana sure dia g naik motor je.sblm g pwtc ktorg g mid valley dulu tgk Sony fair.ktorg pg dgn sepupu dan adik aku,kat sana sempat la adik aku beli camera.Lps jln-jln kat mid valley baru ktorg g PWTC kat sana just jln2 dan tgk kasut,dah tu trs balik umah aku,aku siang2 dah siap2 masak untuk dorg,so smp umh tgl ltk nasi,panas kan lauk dah blh mkn.buat petama kalinya dorg nak rasa mskkan aku,ya la aku mana pandai masak,sblm khwn x penah msk pun,hehe...tapi lps je khwn semangat nak msk untuk suami tu dtg,so aku baru belajar2 masak la.best rupanya masak ni,tambah bila tgk org selera je mkn masakan kita.jom layan gambar2 kat bawah ni..
aku, nisa friends (fatimah) & kasut-kasut yang pelik...

gambar aku yang makin gemuk,huhu....

ahm asyik senyum je,mmuahh...

2 comments:

kenwooi said...

women and shoes.. so matching.. haha =)

kisahsensasi said...

Kebetulan... saya pun ade pergi sony 3d expo n festival kasut tue...btw kalau tak silap time tue pun ade perfect livin xpo kat pwtc gak kan....

Related Posts with Thumbnails