Cinta Hatiku Sampai Ke Syurga

Thursday, April 15, 2010

AKHIRNYA....

no bilik aku kat Hospital Pantai,Bangsar...
Sambungan dari entry yg lps walaupun dah smgg lbh berlalu,nk juga crt,hehe...finally result kuar mmg sah aku kena apendix,doktor kata ari tu juga nk bt pembedahan,tapi kena tgg ptg sbb bilik bedah full,aku dgr nk kena bedah trs ajak ahm balik,huhu...biasa la ahm kan apa2 pun aku cakap sure dia akan ckp "sabar syg"sabar????takut tu...tapi sblm operate doktor minta aku bt ultrasound dulu nak pastikan betul atau x aku apendix takut ada sakit lain.alhamdullah x ada sakit apa,just apendix je bila result kuar.
masa kat bilik ultrasound
Aku masuk bilik bedah kul 5.30 ptg,aku ingat kan jap je,aku ckp kat ahm ok la dah hbs bedah nanti blh tgk crt na o mei,episod akhir tu,hehe...org x biasa msk wad atau kena bedah mana la tau lama rupanya.kata doktor operate buang apendix kjp je,dlm setengah jam.bila ku sedar je rupanya dah kul 8 lbh,mmg la bedah kjp je,tapi nk sedar dr lps operate tu amb masa,sbb kna bius dgn ubat kan.maka terlepas la aku episod akhir na o mei....tapi x pa ahm kan ada untuk download crt tu,hehe...ahm setia menunggu aku,masa dorg tolak katil aku msk wad dlm sedar x sedar aku nampak ahm ikut dari tepi aku,kesian ahm,ikutkan dia nk temankan aku masa operate tu,tapi doktor x bagi,so dia kena tgg kat luar ja la.dah lps operate mana nk blh gerak2 sgt,bila gerak je sakit la yg amat sgt.ahm la yg menjaga dan menguruskan segala keperluan & kehendak aku sepanjang aku kat wad.tq abg sbb jg syg,love u syg....

ahm yang setia menemaniku...
Dari ahad mlm isnin aku dah kena puasa sbb nk operate,tapi pg isnin tu aku minta juga nk mkn sbb dah lapar gila,aku just mkn sekeping roti je dah tu puasa lg,aku ingat lps operate blh mkn rupanya tidak,huhu...ari selasa dalam kul 11 pagi baru dorg bg aku mkn setelah berkali2 aku minta nak mkn,lapar tu..tapi yg sedihnya mkn bubur je blh,huhu....

2 comments:

CheQ PP JoY said...

fy pon png operate apendix..mse 2 form 3..5 hari kot dlm spital..first day msok 2 fy nangis2 mntk dc 2 operate cpt2 sbb da xthn sakit sgt.. skrg tgal parut y burok aje..huhu..
smoge cpt smbuh ye..

farah said...

tq..tu la buruk kn parut...

Related Posts with Thumbnails