Cinta Hatiku Sampai Ke Syurga

Tuesday, March 30, 2010

HADIAH

Aduh pening kepala aku fikir hadiah apa nk beli untuk bday husband aku,first time ni nak beli hadiah untuk suami.Esok bday hubby aku,walaupun umur dah meningkat,hubby aku still nampak mcm org muda..muda ke abg,hehe....hubby aku jenis yang tak cerewet kau bagi la apa pun,dia ok je.kadang aku lak naik agin sbb minta pendapat ahm kalau nak beli barang untuk ahm,mesti ahm cakap,sayang pilih la apa pun x pa,abg ok je...tapi itu yang mudahkan untuk belikan ahm barang.kalau la dapat lagi cerewet sure gaduh selalu kan.Buat masa ni aku ada satu plan je untuk bday ahm,hadiah tgk la aku dah fikir,tapi belum comfirm la kan.apa pun tgg esok,hehe...

3 comments:

IyouweBlog.com said...

beli jam tangan boleh...kan lelaki needs jam tangan yg glemer xD

nanged!OMG, i saw a girl undressed in front of me.nang to read more! =)

farah said...

jam baru je beli hadiah hantaran,tq sbb bg cadangan,saya belikan hadih hp untuk my hubby bday..

farah said...

jam baru je beli hadiah hantaran,tq sbb bg cadangan,saya belikan hadih hp untuk my hubby bday..

Related Posts with Thumbnails