Cinta Hatiku Sampai Ke Syurga

Friday, December 11, 2009

CUTI

Akhirnya aku sudah mula ct secara rasminya,best gila,walau pun,ati x tenang pun sbb ada 5 paper lagi nk exam.aku bercuti sampai 10/1/2009 tahun depan.gila lama kan.aku akan msk keja sama dgn member aku yana,yang cuti bersalin.dah tu member aku munirah lak akan bercuti lama,tapi dia x blh nk horey2 cuti lama pun sbb dia kena berpantang kan.ok la tu tahun lps dia dah ct panjang,tahun ni turn aku lak kan,hehe...ahm pun ari ni last keja,dah tu akan trs bercuti smp tahun depan juga,akan msk keja sama mcm aku juga.aku & ahm akan guna cuti kami ni sbaik mungkin.rindu la kat hero i .lama x jumpa ahm,i waiting u ahm...

2 comments:

Tn.Punya said...

wah syg abg dah cuti panjang...tunggu abg kita g cuti jauh2 ye..hahaha

Tn.Punya said...

ooo..g jalan2 ye habiskan masa bujang ye..huhuhu..tak ajak abg pon..

Related Posts with Thumbnails