Cinta Hatiku Sampai Ke Syurga

Sunday, December 6, 2009

AHM DAH BLH SENYUM

Ahm akhirnya dapat apa yang dia nak.td dia shopping sakan,beli barang2 untuk majlis kami.dgr suara dia happy je,sbb dah dapat apa dia nak.ok la tu,aku pun tumpang happy,dah x payah susah ati lagi.lps ahm beli ahm gerak g umah adik dia kat shah alam nk g hantar brg adik perempuan dia,nk tumpang simpan kat umah adik laki dia kat shah alam,sbb ahm x larat nak angkat sorg2 brg2 adik dia,sbb ada 10 kotak semuanya,penuh satu keta brg adik dia tu.lps maghrib ahm trs gerak blk umah,aku suka dia blk umah awal,bukan apa esok dia nak keja pagi,kalau x selalu lepak office kul 12 br nk smp umah,esok pg2 nk g keja lagi,dah tu letih bw keta megantuk,risau tul aku.lagi 5 ari ahm nk keja dah tu ahm nak ct panjang,hoho....mst bestkan ahm cuti lama.mlm ni sure ahm tido dgn brg2 yg dia beli td,dah tu sure ahm x mimpi aku,sure mimpi brg2 dia tu,haha...x pa la aku bg dia peluang mimpi brg2 dia tu,esok mlm dan smp bila dah x blh mimpi benda lain selain aku,hehe....

1 comment:

Tn.Punya said...

kalau cyg senyum baru abg leh senyum.. miss u cyg

Related Posts with Thumbnails