Cinta Hatiku Sampai Ke Syurga

Saturday, December 5, 2009

AHM KECEWA

Ari ni ahm g beli barang kat semua house,tapi dia agak kecewa sbb x jumpa apa yang dia nak,ada la dia jumpa brg yang mirip2 yang dia nak tapi aku tau sure ahm x puas ati nanti sbb x sama apa yang dia nak,so aku cadangkan la supaya dia g tgk kat nilai 3,kat sana banyak.mula2 x nak dia pg,mcm2 alasan dia bg,last sx dia kata nk g nilai.ok la tu aku bukan apa nak beli brg biar puas ati kan.kang dah beli x puas ati,membazir duit je kan."abg kalau x ada apa yang abg nak,abg beli yg simple2 pun x pa,syg x kisah,asalkan x meyusahkan abg k,syg abg sgt"

1 comment:

Tn.Punya said...

huuhu memang kecewa sgt..cyg tak nak teman abg..huhu

Related Posts with Thumbnails