Cinta Hatiku Sampai Ke Syurga

Wednesday, November 18, 2009

WELCOME AHM

Wah dah lama btl rasanya x update blog aku ni,bukan apa bz la sgt2 dgn mcm2 hal,dah tu kekeringan idea sama.ok la sementara nk tgg ahm hbs solat isyak,aku update la sikit2 kan.hujung mgg ni ahm nk dtg penang,bestnya,x sabar nk tgg lg 2 ari.ahm dtg sini ada larian kat penang bridge.tiap2 thn mmg dia join,tapi x penah la ku jumpa dia pun sblm ni,hehe....ari sabtu nk g gedik2 jln dgn ahm & my family,x tau lg nk g mna,tapi ada satu tmpt mmg wajib ktorg g dulu sblm g jln2,tmpt apa tu rahsia la kan,kalau nk tau tanya ahm.ari ahad ahm ada larian.x dapat la nk g jln2 dgn ahm lg kan,x pa tgg sbln lg,blh la jln puas2 kan.ahm br hbs kursus 3 ari,kursus repair laptop kalau x salah aku,btl ke ahm?????so lps ni blh la aku baling2 je laptop ni sbb ahm dah blh repair kalau rosak kan,haha...gila punya keja tu nk baling laptop.k la aku nk g manja2 dgn ahm lak,tapi manja2 dlm fon je la kan,nk manja kat luar x blh lg kan.nanti aku update lagi k.

1 comment:

Tn.Punya said...

wah nak baling laptop ye cyg..jgnlah..nanti tak boleh nak repair mcm mana...kalau rosak abg cuba tlg betulkan ye syg..

Related Posts with Thumbnails