Cinta Hatiku Sampai Ke Syurga

Monday, December 27, 2010

GIVEAWAY eqbalzack "SERBA SATU"

Sejak dua menjak ni aku macam teruja je nak join contest atau giveaway, kalau tak sebelum ni, aku tgk je...malas gila nak join....hehe...Ni Satu lg Giveaway yang aku nak mencuba nasib, hadiah dia agak menarik, salah satu yang menarik perhatian aku adalah Lampu dari ikea....Harap sangat aku dapat sbb tak lama lg aku nak masuk rumuah baru...so boleh la pasang kat umah baru aku kan...En eqbalzack,harap-harap saya menang la ya,hehe...

Jom kita tgk macam mana kauorang nak menang giveaway dari eqbalzack ni..sgt mudah...x perlu pening-pening kepala....


1. Jadi Followers eqbalzack.com.
2. Buat 1 entry bertajuk Giveaway eqbalzack "SERBA SATU"
3. Entry MESTI mengandungi banner di atas dan linkkan ke blog eqbalzack.com.
4. Tag 1 (SATU) orang rakan blogger lain dan pastikan mereka tahu.
5. Tinggalkan link anda pada entry ini.

Tarikh tutup: 
1.1.11 jam 1.11 pagi

Keputusan: 
1.1.11 jam 11.11 pagi


Ok jangan fikir lama join je.....kalau tak sure rugi....aku nak tag Giveaway ni kat adik manis seorang nila,nama dia Afrayuri....sbb apa aku tag kat dia...sbbnya dia seorang yang rajin mencuba dalam sebarang  contest atau giveaway.Selamat mencuba...

2 comments:

Tn.Punya said...

wah teruja bila tengok si isteri bersaing dengan suami untuk merebut lampu dari iikea ni.. good luck sygku..

farah said...

tq abg...harap2 salah sorg dari kita menang la ya,hehe..

Related Posts with Thumbnails