Cinta Hatiku Sampai Ke Syurga

Sunday, December 19, 2010

CHRISTMAS GIVEAWAY

Cepat-cepat jangan tunggu lama2...nak bagi hadiah kat kauorg ni...cepat join Christmas Giveaway dari diva-darling, hehe..mst kauorg ikut aku yang nak bt Giveaway kan... tak la..nanti2 la aku lak yang buat Giveaway kat kauorg ya,hehe...

Anda semua berpeluang untuk memenangi salah satu dari 3 item di bawah.....Syarat-syarat dia adalah sgt senang....x perlu pening2 kepala...Hadiah yang di sediakan adalah sgt best...

Nak Tau macam mana nak dapat hadiah-hadiah di bawah sila visit diva-darling

Jom kita tgk hadiah apa yang sedang menunggu anda semua.....

Limited Edition Estee Lauder Pure Lip Gloss Set
 
Limited Edition Bobbi Brown Crystal Eye Palette

Crabtree & Evelyn Lavender Duo Gift Set

1 comment:

Tn.Punya said...

wah teringin nakhadiah tu ke sygku.. semoga berjaya sayang

Related Posts with Thumbnails