Cinta Hatiku Sampai Ke Syurga

Wednesday, January 27, 2010

MERINDUIMU

Rindu sgt kat ahm,br ku tahu skrg mcm mana rasa bila berjauhan dgn suami.jauh dari suami lain rasanya,berbanding jauh dari kekasih atau tunang.byk sgt tanggungjawap tak tertunai untuk si suami.apa blh bt blm ada rezeki untuk aku tukar ke KL,so terpaksa la stp hujung mgg kami bergilir2 ulang alik untuk jumpa.mcm mana la rasanya kawan2 aku yg suaminya keja jauh di perantawan,yang keja di tgh2 laut,mst rasa hidup kosong kan bila jauh dr org yg kita syg.aku selamat la still tgl dgn family,so x ada la sunyi sgt,tapi ahm kesian dia tgl sorg2.smlm ahm kol bg tau brg yang kami order dah smp,happy je aku dgr suara ahm time tu,ya la brg2 yg ditunggu dah smp.ktorg br tgh beli2 brg umah,tapi x ada la sx beli semua kan,beli sikit2 je dulu,ada duit nanti beli lg.kalau nak tau brg apa ktorg beli tgk la blog cinta hatiku itu,hehe...love u ahm..

1 comment:

Tn.Punya said...

syg isteriku..byrkan bersabar syg.. abg sentiasa doakan kebahagian kita bersama..jaga diri syg disana ye.. love u syg isteriku

Related Posts with Thumbnails