Cinta Hatiku Sampai Ke Syurga

Sunday, January 17, 2010

19 DEC 2009

my exam hall

Pagi2 lagi ahm dah dtg amb aku nk bw g exam,g exam dgn jari jemariku merah,ramai la juga yg menegurnya.hbs exam dlm kul 11.

kononnya tgh stdy,hehe...

Lps exam ktorg trs g produa sbbnya ahm nak g service keta dia,g sana punya la ramai org,so ahm booking kul 3 nk service keta dia.sementara nk tgg kul 3 ktorg g la gurney,sj2 jln,dlm sj2 jln sempat juga beli brg,hehe...dah boring2 jln ktorg g mkn,lps mkn ktorg g solat kat office aku,dah tu trs g produa.punya la lama aku dan ahm menuggu kat produa.ikutkan kami ada janji mlm ni nak g wedding anak rakan sekerja aku kat red rock hotel,ktorg dah janji dgn en mus.tapi ktorg x jadi g pun sbbnya bila kami blk umah nk tukar baju, sadara mara aku dari pahang dah penuh kat umah aku,bincang dgn ahm x jd la kuar x manis lak org lain sibuk bt keja untuk majlis esok,ktorg lak kuar.lps isyak ahm blk umah tumpangan,aku srh dia rehat sbbnya esoknya adalah majlis ktorg.aku lak sibuk melayan sedara mara dan jiran tentagga yang dtg mlm tu.jom layan gambar2 kat bwh ni.

sepupu-sepupu aku yang rajin.

dua adik aku yang bertukus lumus semasa majlis aku

antara sedara mara yang dtg mlm tu

kanak-kanak riang yang btkan rumah aku riuh rendah :-)

2 comments:

PinQib said...

best woo gathering ramai2.

farah said...

mmg best pun rasa mcm nak blk masa tu,semua org happy...

Related Posts with Thumbnails