Cinta Hatiku Sampai Ke Syurga

Sunday, January 17, 2010

21 DEC 2009

sarapan beramai2,best bangat

bertukus lumus ayah,ahm & sepupuku mgemas halaman rumah

ahm tgh cuci pintu,hehe...

sj2 posing.

kat butik pegantin

di rumah salah sorg sedara mara ku

Bangun je pg,msng2 lembik je ,ya la dah smgg msg2 bertukus lumus untuk majlis aku.tapi semangat nak mgemas umah still ada,bgn pagi ktorg yg perempuan siapkan sarapan pg,yang laki lepak2 dulu.siap sarapan ktorg apa lg bersarapan ramai2,meriah gitu.selesai sarapan apa lg keja la kan,aktiviti mgemas umah dijln kan beramai2,dari dalam umah sampai la kehalaman umah,kul 11 siap semuanya.so sedara mara aku ada yg gerak balik,ada yang still lepak kat umah aku.aku lak,kuar dgn ahm,my dad,my mom & my sis g jln2 umah sedara mara dan g amb baju kahwin ktorg untuk pakai sblh johor lak.tapi x sempat la nk jln semua rumah sedara mara,rumah last ktorg pg,rumah sepupu aku,dah tu msg2 dah penat,so blk la umah dan berehat2.

2 comments:

Sharinginfoz said...

seronok kan gotong royong...

Jom Buku Smart Reader

Fly to ASEAN.. Free????

Tn.Punya said...

abg rindu sgt saat ni..makan ramai2 n gotong royong sama syg..

Related Posts with Thumbnails