Cinta Hatiku Sampai Ke Syurga

Sunday, January 2, 2011

TERIMA KASIH SAYANG

Entry sblm ni aku ada cerita yang En Myvitrd bawa g dinner kat haven, sempena b'day aku dan ulang tahun perkahwinan kami. Masa tu aku ada publish gambar aku dapat hadiah kan, so hari ni nak cerita sikit hadiah apa yang ahm bagi aku.

Cantikan kotaknya...
 Aku dapat dua hadiah dari ahm. Hadiah pertama adalah satu set Perfume, hadiah kedua set makeup limited edition dari Esteer Lauder. Thanks sgt kat ahm sbb bg hadiah ni, suka sgt.

Ni la hadiahnya...Suka sgt...

Sangat happy tahun ni dapat sambut b'day bersama suami tercinta buat pertama kalinya, sangat teruja juga atas sambutan ulangtahun perkahwinan kami, tak sangka romantik juga En Myvitrd ni,hehe....Terima kasih banyak-banyak sangat sebab buat I happy. Love you...
Beg Makeup Coach yang dah lama menjadi idaman kalbu...
Kalau u all nak tau apa lak hadiah ahm dapat dari aku, sila tanya sendiri dia ya,hehe.. aku bagi hadiah simple je...tak tau nak bagi apa kat dia, kalau tanya dia sure dia nak sport rim baru, atau nak barang-barang keta...pengsan aku nak beli,hehe..Tunggu la isterimu jadi kaya dulu ya sayang, baru boleh belikan benda-benda tu...Ok la jom layan gambar lebih dekat hadiah yang aku dapat...

Limited edition Ester Lauder & Coach
Set Perfume Estee Lauder

2 comments:

deqdeq said...

wah...bestnya hadiah-hadiah tu...suka juga...hehehh

Myvitrd said...

hehehe.. seminggu senyum tak habis2 dapat hadiah ni.. hehehe

Related Posts with Thumbnails