Cinta Hatiku Sampai Ke Syurga

Saturday, January 29, 2011

MAYBELLINE SUPERFILM PARTY

Dah hujung-hujung bulan ni baru ada masa nak update blog yang tak seberapa ni, aku nak cerita sikit pasal jemputan daru nuffnang ahad lepas...

 gambar with kak ina & Liyana Jasmay-kredit to kak ina for this pic... 

Kali  ni aku seorang je yang dapat jemputan dari nuffnang, En Myvitrd tak dapat la pulak jemputan, sbbnya ni event untuk girls sahaja. Tak kan ahm nak pakai maskara pulak kan,hehe...

salah satu aktiviti yang diaorang sediakan...
Event ni adalah untuk melancarkan & memperkenalkan Maskara keluaran terbaru Maybelline The Magnum Super Film. Sangat cantik dan mesra pengguna. Bagi penggemar maskara aku syorkan kau orang guna maskara ni, sangat mudah untuk ditanggal, so kauorang tak perlu lg risau susah bila nak tanggalkan maskara.
aksi superhero aku & kak ina..kelakarkan..hehe...
Masa kat event ni macam-macam aktiviti di sediakan, makanan pun sangat sedap. Masa kat sana aku dapat jumpa Redmmumy....sangat teruja k,hehe...kamera lak tak ada, selamat la ada ciklilyputih yang sangat baik ati tolong tangkapkan gambar kita.
Melentik  dan menjadikan mata anda lebih super dari biasa.
24hr Smudge-Proof Magnum Volume.
Rahsia Terungkap
Super Film is Super Because.....
ni la maskara baru yang diaorang lancarkan sangat marvelous k...
Goodies yang kami dapat - kredit to ciklilyputih for this pic..
Apa pun tq Nuffnang & Maybelline sebab sudi jemput saya. Sangat happy dan  terbaik maskara terbaru Maybelline...kalau kau orang tak percaya sila beli da cuba k. Aku dah dapat cuba masa kat event tersebut & dapat bawa balik satu Maskara...best....boleh la tiap-tiap hari pakaiMaskara Maybelline ni..

3 comments:

Lulu Amira said...

wuuu..beshshnnyer..=)

kak ina kl (1) said...

wah..makinlah cik abang sayang sebab bulu mata melentik

Imzainieyzulkipli said...

woooo liyana jasmine!

Related Posts with Thumbnails