Cinta Hatiku Sampai Ke Syurga

Wednesday, January 12, 2011

IZAMIR RIDZWAN PENDRIVE GIVEAWAY

Aku telah di tag oleh En Myvitrd oleh yang demikian aku kena tunaikan tanggunjawap yang telah di berikan,hehe...Saja je suka-suka join..bukan apa saja bagi support kat member-member yang buat Giveaway ni. Ok jom tengok apa syarat-syarat yang dah di tetapkan.


1) Mesti jadi follower blog Izamir Ridzwan.

2) Buat entry bertajuk "Izamir Ridzwan Pendrive GiveAway" dan linkkan ke entry ini.

3) Mesti letak poster ini dalam entry dan sidebar (linkkan ke entry ni juga) korang..

4) Tag sekurang-kurangnya 4 orang rakan.Kemudian, masuk blog rakan yang korang tagged tu, dan maklumkan di entry terbaru mereka yang mereka kena tagged dalam entry korang. Jangan lupa kasi link sekali kat mereka. Nanti susah pulak meraka nak cari kan.

5) Akhir sekali tinggalkan URL entry yang korang buat tu kat entri ini.. Itu jer.. 

##Spesifikasi hadiah :
  • Kingston Data Traveler 101 G2 ( IR akan gantikan dengan latest model, kalau keluar baru laa)
  • Berkapasiti 4GB setiap satu
  • 4 Pemenang.. Pemenang akan ditentukan melalui Random.org... Ala-ala macam cabutan bertuah gitu.

Aku nak taglah 4 orang untuk join Giveaway ni, aku minta maaf kalau korang tak suka aku tag-tag ni.

2 comments:

Myvitrd said...

good luck sygku.. semoga berjaya ye..

kak ina kl (1) said...

good luck..semuga berjaya

Related Posts with Thumbnails