Cinta Hatiku Sampai Ke Syurga

Saturday, October 16, 2010

NUFFNANG GLITTERATI PLUS OPEN MEETING

Hai selamat petang semua...apa aktiviti hujung mgg kauorg semua????aktiviti pertama aku hari ni adalah jalan2 melawat Taylor's University,hehe...tak ada la aktiviti utama adalah g join Nuffnang Glitterati Plus yang di adakan di Taylor's University.Ini adalah kali ke 2 aku dan ahm join aktiviti Nuffnang...

Masa kat sana kitaorg di beri taklimat mengenai apa itu Glitterati Plus, Kelebihan yang kita boleh dapat dari menjadi ahli Glitterati Plus dan antara ktiteria yang melayakkan kita nak jadi ahli Glitterati Plus.

Ok jom aku cerita sikit apa yang aku faham td,hehe...kalau tersilap fahaman,tolong btl kan ya,sapa yang pg taklimat td...Glitterati Plus ni sebuah exclusive club untuk blogger nuffnang yang active.Bila kita join club ni kita boleh merancang sendiri aktiviti yang kita nak buat selain tu dapat join banyak aktiviti yang diaorg buat.Kita kena ada sekurang-kurangnya 2 dari 3 kriteria yang disenaraikan untuk melayakan kita join club ni. Jom kita tgk apa 3 kriteria tu : Actively Blogging - > 5 entry sebulan, Events Participations - Menyertai sekurang-kurangnya 30% dari aktiviti Nuffnang and Contests Participations - Menyertai 50% Nuffnang Contests. Jangan risau bagi sapa yang x dapat join meeting hari ni yau all still boleh join Glitterati Plus ni dengan mendaftar kan diri di web yang nuffnang akan bagi tau nanti....

Best juga join aktiviti nuffnang ni,cuma aku dgn ahm still malu2 lagi sbb tak ramai yang kitaorg kenal.Ramai je yang macam kenal je tadi,tapi kenal sekadar di alam maya la,nak tegur-tegur tadi segan la pulak,tak pa next time pasti akan ku tegur,hehe...

Masa kat Taylor's University tadi ktorg sempat la pusing-pusing tgk kawasan dia,mmg cantik sangat tadi aku tgk.rasanya baru lg dibuka...bilik kuliah pun di lengkapi dengan peralatan yang canggih.Suasana tempat pembelajaran dia pun amat menarik.Kemudahan yang di sediakan pun banyak.So sapa nak sambung belajar tu sila-sila la intai2 Taylor's University ni,mana tau anda berminatkan...Ok la Jom layan gambar masa aku kat sana td.


3 Criteria

antara blogger-blogger yang aku kenal,tapi malu nak tegur,hehe...

We love nuffnang

5 comments:

Tn.Punya said...

wah entri dah siap ni..best tak syg g sana tadi.. ada orang kata napa tak tegur2..lain kali tegur2lah..hehehe

hazman aka species1980 said...

cepat gak yea update post nie.... saya nie masih kepenatan .... sebab cuaca panas....hope boleh jumpe lagi kat event di masa akan datang....

farah said...

hehe....mmg panas pun ari ni...semangat nak mengupdate tgh ada,baik update,kalau tak mau tgg smgg lg baru update...k jumpa lagi di next event...

noreed said...

wah best nyer gi event tu :)

Tn.Punya said...

kalau ada event nuffnang kami mesti g berdua so.. kalau terpandang ada mamat dengan minah yang asik berkepit tu.. sapa lagi kalau bukan kami..hehehe..dan macam belangkas tau.. tapi takpe kami dah sah...hehehe

Related Posts with Thumbnails