Cinta Hatiku Sampai Ke Syurga

Saturday, October 16, 2010

DOLI KUEY TEOW GORENG

itu dia kedai Doli Kuey Teow Goreng

Aktiviti ke dua aku hari ni adalah makan,hehe...kauorg tgk gambar pun mst dah tau kat mana aku dan ahm g makan kan.Balik je dari Nuffnang Glitterati,aku terus ajak ahm g makan kat Doli Kuey Teow Goreng kat TTDI. Ni first time kitaorg makan kat sini,walaupun dekat je ngan umah ktorg, hari ni baru terasa nak ajak ahm g makan setelah kawan aku bagi rasa kat office khamis aritu.Rasa dia boleh tahan juga sedap.Tu yang nak ajak ahm g makan.

Kuey Teow Goreng Special

Makanan utama kat sini adalah Kuey Teow Goreng. Ada juga menu lain,tapi x banyak la. Kalau tak salah aku apa yang special pasal Kuey Teow Goreng ni adalah ia di goreng menggunakan arang. Kalau kauorg jenis yang makan tak banyak aku cadangkan ambil je Kuey Teow Goreng Biasa, tapi kalau yang jenis makan banyak amb la Kuey Teow Goreng Special. Rasa dan bahan2 dia sama je,cuma kuantiti dia je yang berbeza.


Ok la,kalau nak try pg je kedai dia kat TTDI, kalau kat perak lak kedai dia kat taiping...kalau nak maklumat lebih detail sila la layari laman web kat atas. Owner Doli Kuey Teow Goreng sila bagi aku dah ahm makan free k,sbb kitaorg dah tlg promote kan secara percuma kedai dia,hehehe....

4 comments:

noreed said...

nyum..nyum...sedap nyer kuey teow tu

cikcloudy said...

salam singgah.. best nyerr..yum yum// bisnis kad dia cantekk

Tn.Punya said...

memang sedap..jangan lupa g sapa tak g lagi.. terbaik.. kalau aku memang special punya..hehehe..tq syg bawa abg g sini

Renee Meow said...

yummeh~ looks delicious..! nak try lah.. dekat jer ngan umah.. :)

oh btw, come n pick up ur award here at my blog yea.. ;)

meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com

Related Posts with Thumbnails