Cinta Hatiku Sampai Ke Syurga

Saturday, November 5, 2011

La Senza New Pin-Up Store Launch | One Utama

Hai semua,

Wah cepatkan masa berlalu esok dah nak raya haji, aku dan En Myvitrd pun dah ada kat kampung. So kauorang  semua macam mana dah balik kampung?Kitaorg gerak balik kampung petang semalam, hari khamis lepas sehari sebelum balik kampung sempat aku hadiri satu event atas jemputan pihak Nuffnang di One Utama bagi pelancaran La Senza New Pin-Up Store..

Korang nak tahu apa bendanya La Senza New Pin-Up Store jom layan beberapa keping gambar dulu yang sempat aku ambil.

La Senza New Pin-Up Store sangat cantik k..
Tengah beratur nak daftar, dari jauh aku sudah terpandang kelibat Kak Ina dan Cik Lily Putih
Zaman sekarang dah canggih,daftar semua pakai guna iPad je
Wah tersenyum semua,sebab dapat goodies bag kan....
Ini budak kan (Afrayuri) dia sampai paling awal k,sbb tu cuba tengok gambar orang tak ramai lagi,hehe.....
Makanan yang disediakan cantik sangat, nak makan pun sayang,hehe...
Si Tembam bersama Atilia
Sangat berbeza saiz aku dan Aishah Sincale yang cantik ni.
Ni lak Ambie Chia yang sangat sporting dan friendly
Baju tu semua harga RM119
Baju tido ni cantik,kain dia sangat lembut,Hajat di hati nanti nak beli satu bolehkan En Myvitrd, hehe...
Paling seronok bila gi Event adalah dapat goodies,pasti tak akan pulang dengan tangan kosong.
Kali ni punya event best sangat sebab dia akan jemput kita bergambar dan gambar tu terus dia cuci dan frame bagi kat kita seorang satu. Mula tak tau pun, tapi time kitaorag tengah borak tiba-tiba je dia datang bagi gambar seorang satu, so apa lagi sangat teruja k.

Orang bergambar sekali je,tapi kitaorg dua kali,hehe...

Foto kenangan bersama beberapa blogger.. antaranya Kak Ina, Cik Lily Putih, Afra Yuri, Zuriey & sorang lagi lupa pulak nama dia.. hehehe

Terima kasih nuffnang atas jemputan ini.

Korang boleh baca siaran akhbar untuk pelancaran La Senza New Pin-Up Store ni

Suasana Kedai Yang Baru Di Buka Di One Utama

Kuala Lumpur, 3 November 2011 – La Senza, the ultimate global fashion destination for the young, fun, and flirty, will open its first ever concept store in Malaysia, located in the 1 Utama Shopping Centre, Petaling Jaya in partnership with FJ Benjamin (M) Sdn Bhd. Inspired by the iconic 1950’s pin-up girl, the new La Senza ‘Pin Up’ concept store reestablishes the brand’s leadership in the market. From Paris to Rome, Shanghai to Caracas, Sydney to Dubai, La Senza’s new store is catered cater to today’s Globetrotting Lingerista.

Set to impress, the store offers a fresh design and layout that is characterized by flirty, feminine, fun polka-dots and sassy in-store artwork, a reflection of La Senza’s fashion loving customers. With this timeless image and strong emotional contents, the new iconic ‘Pin-up’ brand image connects with the young, aspiring individuals.

This coming Holiday, customers will be greeted with exciting ‘party’ ambience complete with glitters, bows and even tutus. Vivid window displays and point-of-sale materials, interlaced with familiar holiday messages will be evident throughout the store. With its new Holiday Collection themed as ‘Santa Babies’ this year, La Senza is sure to bring out the sexy, obvious and all-out attitude in every consumer. Alluring laces, comfortable cottons and body lifting push-ups at value prices are certainly up for grabs!

Whilst the look for La Senza is ever-changing, the company’s renowned customer service remains, with friendly, knowledgeable staff available as always. The store windows continuously provide latest and compelling product stories, offering in-store experience that emphasizes on fashion lifestyle to ensure every customer walks out perfectly fitted with the expert bra fittings.

Become a Fan of La Senza Malaysia in Facebook:

About La Senza

La Senza is the ultimate shopping destination for the young, fun, flirty, Globetrotting Lingerista! La Senza owns and operates more than 200 stores throughout Canada, and more than 250 additional stores in 48 countries around the world.

5 comments:

Myvitrd said...

Wah ada request baju tido ke syg.. boleh2 next week kita g kedai tu semula.. tapi abg duduk luar sebab banyak model seksi dlm tu.. hahaha

kak ina kl said...

best kan event camni..leh tgk pakaian dalam yang canggih manggih

oh ada ker afra..apasal akak tak jumpa ek

niena"ryonie said...

nak pergi jugak.

malarang_kak said...

myvitrd:hehe...tq

kak ina : tu la bestkan akk..ada dia datang lewat,org dah nak balik...

niena : jom2 kita pergi...

niena"ryonie said...

tapi camne nak join?

Related Posts with Thumbnails