Cinta Hatiku Sampai Ke Syurga

Wednesday, January 18, 2012

Rezeki Harraz | Terima Kasih

Salam,

Selamat pagi semua. Tak sabar rasanya nak tunggu esok, En Myvitrd nak balik penang. En Myvitrd nak datang ambil aku dan Harraz balik KL dah tu kitaorg bertiga nak balik Johor, nak bawa Harraz jumpa fuang, ambok wang, mak wang & family En Myvitrd. Ni kiranya first time Harraz nak jumpa orang Johor.

Ok la kita balik ke tajuk asal, aku dah melalut dah tadi,hehe. Firstly aku nak ucapkan terima kasih pada yang sudi bagi hadiah untuk Putera kesayangan kami Muhammad Harraz Fahim & tak lupa juga pada yang sudi bagi angpaw. Alhamdullilah atas rezeki yang tuhan berikan buat Harraz. Sayang rasanya nak buka hadiah-hadiah kat bawah tu, walaupun ada sebahagiannya kitaorang dah buka.  

Sebahagian hadiah Harraz yang belum dibuka.

Orang pertama yang bagi hadiah dan angpaw selepas 2 jam Harraz dilahirkan adalah member office dan big boss aku. Diaorang merupakan orang pertama yang datang melawat aku. Thanks Shida hadiah dan angpow buat harraz, thanks my big boss Pn Fazleen give a big angpaw untuk Harraz. Nanti Harraz simpan duit tu dalam bank ok,hehe..

Jelous lak aku tengok Harraz dapat hadiah banyak,mamanya tak dapat pun,huhu...kesian kat mamakan Harraz,hehe.. Apa pun sekali lagi terima kasih dari aku, En Myvitrd & baby Harraz pada semua yang baik hati. Kalau murah hati selalu-selalu la bagi hadiah dan angpaw kat Harraz ya auntie-auntie semua,hehe...

6 comments:

aimaniman said...

tahniah atas kelahiran baby lelaki.. kalau x terlambat le akak ucapkan, sbb akak br je baca blog nieh,.. seronok kan 1st time jd umi, macam dunia ni kita yg punya, bahagia, bangga, suka, gembira semua ada....

Myvitrd said...

Banyaknya hadiah... ni nak bawa van ke lori syg... hehehe..

Murah rezeki anak.. murah juga rezeki mama & daddy dia.. heheehe

malarang_kak said...

akk aimaniman : terima kasih, mmg gembira sgt akk,tak dapat digambarkan dgn kata2..

myvitrd : naik van dah cukup, kalau nak naik lori, tunggu tok ibu dia sponser benda lain lak,insyallah murah rezeki..

deela~ said...

Salam kenal,

ank kita nama sama lar,

sy ngah wat collection bb yg nama sama ngan ank sy

he3 =)

malarang_kak said...

deela : nama penuh sama ke?tak pa kumpul2,nanti blh bt perjumpaan nama sama,hehe..

Anonymous said...

dulu saya peminat blog ni, dugaan dan rintangan banyak sangat ...... terlupa saya sekejap ..... hhhmmmm ......saya tertinggal masa-masa 3 bulan terakhir sebelum kakak bersalin and dalam pantang, tak per lah kak..... nanti ada rezki bersalin lagi eh ..... hi hi hi boleh?

Related Posts with Thumbnails