Cinta Hatiku Sampai Ke Syurga

Wednesday, April 13, 2011

SAYA MAHU DITEGUR EYRIQAZZ

Salam semua,

Entri ni di tulis oleh en. Myvitrd, yang mana saya mewakili tn.blog ni untuk memohon untuk menyertai segmen tegur-menegur dari eyriqazz.


Sebagai seorang blogger kita perlu bersedia untuk ditegur.. lagi-lagi dari blogger berpengalaman.. so untuk itu saya perlukan teguran membina dari otai eyriqazz untuk menegur mana yang kurang didalam blog cik.pn saya ni.

Hope lepas teguran membina tu.. tn. enpunya blog ni bolehlah memperbaiki apa yang patut untuk masa akan datang. kekadang kalau kita tak ditegur kita syok je menulis tanpa kira orang sekeliling.. tak gitu eyriqazz..

P/S : Aku memberi izin untuk menegur blog wife aku ni bro.. kalau nak tegur blog aku pon boleh.. kira entri ni 2 dala satulah.. hahaha

7 comments:

Eyriqazz said...

As Salam buat pemilik blog yang mempunyai seorang suami yang penyayang dan romantik..Ok,straight to the point, ini teguran saya:

1) Nama blog : susah dieja...plus ada - tu...honestly,myself kalau masuk blog malarang, memang tak teringat nak eja...masuk dari blog myvitrd aja...
2) Header - umm, blom cukup menguja....
3) Banyak ruangan kosong kanan dan kiri..
4)One of the blog yang saya jumpa sidebar belah kiri..rasanya lebih sesuai belah kanan....dekat ngan mouse
5)gambar agak kecil..lagi besar,lagi nampak cantik kan?
6)template blog boleh ditukar...kurang menguja..
7)Widget ovi store tu rasanya dah boleh buang...takde bagi positif effect dah kan?
8)Dari segi entri agak menarik..tapi coz template blog+tulisan agak kecil,nampak kurang menarikk...

ituje..once again,salah silap harap maafi...lain padang, lain belalang kan?

Myvitrd said...

@eyriqazz : tq datang komen dalam blog wife aku.. hope komen ni dapat bagi semangat dekat dia untuk memperbaiki mana yang kurang.. tq bro..

P/S : kalau kau nak tahu dia yg buat blog n join nuffnang dulu baru aku.. kira dia mentor akulah.. hehehe

malarang_kak said...

tq eyriqazz,tak sangka sudi tegur blog yang tak seberapa ni..insyallah saya akan perbaiki mana yang kurang...

Exabytes said...

Hi,

I am Charles from Exabytes.

As you did not provide your email address in your invoice, we couldn';t contact you. Kindly email us at marketing@exabytes.com.my your blog url and email so that we can send you the banner.

Exabytes said...

Hi,

I am Charles from Exabytes.

As you did not provide your email address in your invoice, we couldn';t contact you. Kindly email us at marketing@exabytes.com.my your blog url and email so that we can send you the banner.

Miss Mirror a.k.a Sam said...

You punya ke yg berderet2 semua tu? Ada 2 line? Wah! Congrats ya... jaga kesihatan & happy2 selalu.

malarang said...

miss mirror:hehe...alhamdullilah...terima kasih....

Related Posts with Thumbnails