Cinta Hatiku Sampai Ke Syurga

Monday, April 11, 2011

SANTAI DI TASIK TITIWANGSA

Boring-boring duduk rumah, kitaorang suami isteri pun melepak la kat tasik titiwangsa sambil test camera baru kan, suka pemandangan tasik ni di waktu malam... macam-macam aktivi yang ada walaupun malam..

Pemandangan malam di  Tasik titiwangsa gambar dari Google
Lepak di sanny Char Keow Teow
Sebelum tu kitaorang singgah jap sanny char keow teow, mula ingat nak minum-minum je, tapi tiba-tiba terorder makanan la pulak,hehe... tapi mee dia tak sedap, dah la bau kapur, menyesal je order, buang duit aku je...
Jadi model untuk En Myvitrd
Lepas makan kitaorang lepak-lepak tepi tasik, sambil-sambil test camera kan, best juga sekali sekala lepak sini, patutnya kita orang pakai je baju sukan malam tu, boleh la jogging kan, ramai rupanya orang jogging kat tasik ni malam-malam...Ingat next time nak jogging kat sini la.....

Testing amb gambar bungan apa guna Nicon Coolpix S1100pj
En Myvitrd lak jadi model,hehe..

Tu la antara hasil camera baru kitaorang, kiranya puas ati la, sbb gambar dalam gelap boleh amb dengan baik kan. Gambar bunga api tu la yang paling puas ati, nampak terang..banyak lagi gambar yang En Myvitrd amb, tapi aku malas nak upload,hehe...

2 comments:

Myvitrd said...

bila nak g santai lagi ni sygku.. hehehe

akuwanblur90 said...

waaaa.. g tasik.. huhuhu..

Related Posts with Thumbnails