Cinta Hatiku Sampai Ke Syurga

Thursday, March 31, 2011

MISTERI APA PULAK YANG SEDANG MELANDA NI

Salam semua,

Sejak aku belikan en.hubby dengan Digital Kamera.. bukan main seronok lagi dia main petik gambar.. tak kira siang ke malam ke..semua nak dipetiknya.. sebagai contoh gambar klcc dekat bawah ni.. sehari selepas beli Digital Kamera tu terus gi ronda-ronda klcc.. katanya nak ambil gambar.

KLCC Kebanggaan Negara
Tapi yang peliknya semalam seorang sepupu yang berada di Penang mengirim satu gambar yang penuh dengan tanda tanya?.. KENAPA?

Apa yang peliknya gambar yang sepupu aku kirim tu nampak berbeza dengan gambar yang en.hubby pernah ambil sebelum ni.. ini kerana gambar yang sepupu aku kirim tu ada satu simbol pelik diatas menara klcc tu.. Pada awalnya bila aku amat-amati aku sangkakan awan.. tapi kalau awam mana ada boleh kita nampak diwaktu malamkan..

sepupu aku minta aku siasat apa benda ni.. sebab kebetulan opis hubby aku dekat je dengan KLCC ni takut-takut nanti hubby aku kena jangkitan pulak.. huuhu.. takut ni..


Tiba-tiba je aku rasa macam aku meremang je bulu roma tengok lama-lama photo tu.. semacam ada tanda isyarat sesuatu akan berlaku... YaAllah apa akan berlaku ni?

Menguatkan lagi degupan jantung aku bila video ini ku temuai..Dalam benak fikiran aku tertanya-tanya...

Mungkinkan ini isyarat satu petanda perkara besar akan berlaku... ohhh moga dijauhkan atau hanya kesilapan lanser kamera sahabat yang mengambilnya..  atau simbol dari mahluk asing yang tinggal di planet lain.... masih berteka-teki sampai sekarang aku ni..

Sampaikan nak tidor pon aku masih terbayang-bayang simbol pelik tu.. Tolonglah bantu aku.. rasa-rasa korang apa sebenarnya akan berlaku ni?

** Aku tidak mahu hidup aku diselubungi dengan misteri...

4 comments:

Meera Aziz said...

eh? aah la...bentuk dia sama..hmm curious2...sama2lah kte berdoa agar kte semua slmt drpd perkara2 buruk..amin...

http://amirabdaziz.blogspot.com

ain roxmum said...

seram la pulak...harap2 kita dijauhkan dari segala yang buruk...

Mummy Yani said...

tgk arah cahaya tu mcm spot light.....

Anonymous said...

Hi there, You've done [url=http://www.2013paschersaclongchamp.com/sac-de-voyage-longchamp-pas-cher-c-6.html]Sac De Voyage Longchamp Pas Cher[/url] an incredible job. I??ll definitely digg it and individually recommend to my friends. Sac Hobo Longchamp Pas Cher [url=http://www.2013paschersaclongchamp.com/sac-en-bandouli%C3%A8re-longchamp-pas-cher-c-1.html]Sac En Bandoulière Longchamp Pas Cher[/url] , I'm sure they'll be benefited from this web site.

Related Posts with Thumbnails