Cinta Hatiku Sampai Ke Syurga

Monday, March 21, 2011

HADIAH

Fuhuuu...tak lama je lagi b'day En Myvitrd yang ke 3_, hehe sila isi sendiri ya....En Myvitrd kata tak boleh bagi tau,rahsia....apa agaknya hadiah nak kasi...kalau tanya sure minta kaw-kaw yang mahal kan, pengsan den nak membelinya....

Teringat lak kat entry Eyriqazz ni, hadiah yang boleh buat suami menitis air mata, bagus juga cadangan hadiahnya, mmg supper best, betul-betul boleh buat suami menitis air mata, malah air mata ku juga menitis sbb duit habis,hehe...

salah satu idaman En Myvitrd, Nokia E7
Ada masa lagi 2 mgg untuk aku fikir nak beli apa, kalau susah sgt sayang belikan kek replika kamera boleh tak syg,hehe...Hadiah untuk orang laki mmg susah nak cari, kalau ada pun yang mahal-mahal gila...Tak boleh habis kan banyak duit untuk hadiah, sbb tahun ni banyak nak pakai duit...kena budget-buget. Ada beberapa projek untuk tahun ni yang perlu diselesaikan, perlukan kos yang banyak...ermmm, pening-pening...sapa yang ada cadangan sila bagi tahu...
Untuk kamera ni, insyallah tengah kumpul kan duit...
Nikon ni insyallah sayang kita kumpul duit sama-sama ya,nanti kita beli k. Tak pun kita minta sponser kat eyriqazz sikit ke dia kan masyukkk...sekarang ni,hehe...

6 comments:

far_east said...

ooo besday myvitrd dah dekat ekk...apa kata malarang-kak beli nokia E7 tue tapi guna duit myvitrd laa hihi janji tukang beli tue malarang-kak laaa..

malarang_kak said...

haha...bagus juga cadangan tu,hehe,tapi tahun lepas punya b'day dah kasi hp...

myvitrd said...

@far_east : bijaknya idea tu.. ni pekankan duit saya.. tak leh la macam tu..hahaha

@malarang_kak : wah sayang dah senaraikan idaman kalbu ni.. hehehe.. abg ni jenis tak kisah sygku.. takda pon takpe.. janji syg sentiasa bersama abg tu lagi berharga dari yang lain.. Love u cygku

Adzriel AB said...

tambah baby lagi satu.. he..he..
akak tag malarang utk contest mudah je. last day esok.

http://adzriel.blogspot.com/2011/03/mini-contest-precious-humairah-in-house.html

malarang_kak said...

tambah baby satu lg???satu pun belum ada akk,hehe..
sorry akk kita terlambat tgk comment akk ni...tak sempat nak join contest..

malarang_kak said...

baru tgk contest tu, tapi kita tak blh join la akk,sbb kita tak ada anak lg...

Related Posts with Thumbnails