Cinta Hatiku Sampai Ke Syurga

Saturday, March 12, 2011

IKANO POWER CENTRE

Hai apa khabar semua, lama rasanya tak bercerita disini. Apa aktiviti kauorang semua hari ni???Mesti ada yang g shopping kan...Shopping...sebut je shopping ramai orang tersenyum andai kata yang tersayang bawa g shopping hari ni kan,hehe....kalau tanya aku mmg suka gila shopping, selamat En Myvitrd pun suka juga shopping dan rajin melayan aku...sebut je mana nak pegi ada masa sure dia bawa...kalau tak bawa muka aku sure senyum tak ada manis,kata En Myvitrd...hehe..

Kalau kauorang tengok tajuk atas sure dah tau kan aku nak cerita pasal apa. Baru ni aku ada pegi jalan-jalan kat ikano, saja nak survey satu barang ni, barang apa nanti next entry aku cerita k So masa sampai kat ikano aku pelik bila tgk ada perkataan IPC Shopping Centre kat sana, aku ingat ada pasaraya baru ke. Sambil jalan-jalan tu aku sempat ambil satu pamplet yang diaorang ada letak kat tepi-tepi tangga. Bila aku baca baru aku tau yang ikano dah bertukar nama kepada IPC Shopping Centre.

Lepas ni jangan keliru kalau ada yang sebut nak g shopping kat IPC Shopping Centre, sbb IPC tu adalah nama baru bagi Ikano. Setakat yang aku tengok tak ada apa-apa perubahan yang diaorang buat kecuali nama dia je yang ditukar. So kauorang tak payah la risau ikano tu dah bertukar jadi apa, best ke atau tak, sbb buat masa ni still sama macam ikano juga, tapi tak tau la kalau lps ni ada apa-apa perubahan kan, nanti aku g siasat lagi k,hehe...

Ikano Power Centre
Nama baru mengantikan Ikano - IPC Shopping Centre

Kalau kauorang nak tau maklumat lanjut mengenai nama baru yang telah diberi kepada Ikano sila tengok kat laman web IPC Shopping Centre.

3 comments:

myvitrd said...

semua org suka shoping syg.. lagi2 kalau ada orng belanja..hehehe.. lepas ni nak belanja apa pulak dekat abg syg.. hehehe

BeaN MorENo said...

selalu pergi beli jeruk je hahaha

malarang-kak said...

haha..beli jeruk,jat penang banyak jeruk...

Related Posts with Thumbnails