Cinta Hatiku Sampai Ke Syurga

Wednesday, May 11, 2011

MISTERI SIMBOL TERJAWAB DENGAN KEHADIRAN KOLONY

Salam semua,

Mungkin bukan rahsia lagi cerita tentang simbol misteri yang menyerang beberapa lokasi dinegara ini beberapa bulan yang lepas.. kenapa saya cakap begitu? ini kerana simbol-simbol yang dimaksudkan adalah merujuk kepada satu website yang diberi nama KOLONY (www.kolony.com.my).


ANDA TAHU APA ITU KOLONY?

KOLONY sebenarnya adalah salah satu kaedah untuk bersosial didalam rangkain XPAX, yang mana anda boleh berkomunikasi dengan rakan-rakan anda dimana sahaja dengan hujung jari anda sahaja.

Sehingga ke hari ini sudah lebih 1 juta pengguna telah dijangkiti dengan infeksi KOLONY ini.. dan anda boleh menjadi sebahagian daripada mereka dengan mengikuti langkah dibawah.

Sebelum itu apa yang menariknya tentang KOLONY ini adalah terdapat beberapa fungsi khusus untuk berkomunikasi antaranya DING, BOMM, FREN danPOPP di dalam KOLONY ini.
BAGAIMANA UNTUK MEMULAKAN KOLONY INI?

Anda perlulah pengguna Celcom dan langkah pertama anda adalah hanya taipsahaja KOLONY  nama samaran anda dan hantar ke 25333... mudah bukan?Selepas berjaya nama samaran anda akan dihantar melalui smas, dan anda sudah boleh bersosial dengan rakan-rakan anda melalui fungsi dibawah.


DING – Ding rakan taulan anda dengan meninggalkan mesej kepada mereka. Ceriakan hari mereka dengan mesej ingatan anda pada mereka. Hantar KDING  dan hantar ke 25333.

BOMM – Ingin berkongsi berita hangat dan ia harus disebarkan ke teman-teman dengan kadar segera? BOMM mereka dengan menaip KBOMM  dan hantar sahaja ke25333.

FREN – Berhubung dan berkenalan dengan rakan baru seramai mana yang anda boleh! Dengan KOLONY, semuanya anda mampu lakukan. Hanya hantar KFREN  ke 25333.

POPP – Komen apa yang rakan-rakan anda perkatakan. Anda hanya perlu hantar KPOPP  ke 25333.

** Untuk  mendapatkan lebih banyak aktiviti menarik bersama KOLONY, anda hanya perlu  hantar KHELP ke 25333. Selepas itu, anda boleh memulakan eksplorasi diri anda ke seluruh dunia KOLONY.PERLUKAN KITA MEMBAYAR UNTUK MEMULAKAN KOLONY INI?

Sebenarnya untuk memulakan fungsi KOLONY diatas anda perlukan KOINZ. Apa bendanya pulak KOINZ ni dan bagaimana untuk mendapatkan KOINZ ni? Nak dapatkan KOINZ ni mudah sahaja.. hanya perlu buat banyak panggilan ke mana-mana pelan terbaru XPAX .. lagi banyak panggilan sehari lagi banyaklah KOINZ yang korang dapat.
  • 1 – 5 panggilan sehari  = Percuma 10 KOINZ setiap panggilan
  • 6 &  lebih panggilan sehari = Percuma 20 KOINZ setiap panggilan
  • Setiap KOINZ akan dikreditkan pada hari berikutnya.
  • Bukan itu sahaja, KOINZ juga boleh dibeli dengan harga RM0.30 untuk 10 KOINZ, RM1.50 untuk 50 KOINZ dan beli 100 KOINZ dengan harga RM3.00
Kini dengan pelan terbaru dari Celcom XPAX anda akan lebih menikmati kesan infeksi dari Kolony semaksimumnya.. Jom kita tengok kelebihan pelan-pelan terbaru dari XPAX.
Jadi macam mana sekarang anda dah faham tentang KOLONY? Jika inginkan maklumat lanjut berkenaan pelan baru dari XPAX ni boleh rujuk terus website http://www.xpax.com.my/new_plan.html.

Sebelum tu jika anda belum lagi mendaftar di KOLONY.. daftar terus di  https://kolony.com.my/ untuk pendaftaran dan rasai sendiri bagaimana infeksi  ini menyerang anda..

Kami semua telah dijangkiti.. jangan berlengah lagi.. daftar sekarang di KOLONY.

1 comment:

Anonymous said...

boleh x kalau koinz tu tukar dgn tamah nilai

Related Posts with Thumbnails