Cinta Hatiku Sampai Ke Syurga

Friday, June 3, 2011

BERITA GEMPAR

Alhamdullilah hari ni baru aku rasa bersedia nak mengumunkan bahawa, insyallah tak lama lagi myvitrd akan menjadi daddy, dengan erti kata lain aku sedang mengandungkan zuriat kami,hehe....Syukur tak terhinga atas kurnian tuhan ini.

Sebenarnya dah lama nak umumkan, tapi saja je biar tunggu besar sikit perut, tapi yang sebenarnya tak besar mana pun lagi,hehe...myvitrd sangat la tidak sabar nak tengok perut aku besar k..hari-hari tanya bila nak besar ni, aduh pening nak layan....

Berita yang mengatakan aku dah berbadan dua ni, kitaorang dapat tahu masa usia kandungan aku 7 mgg lebih, time tu dah dekat 8 mgg...lambat kan...time tu  macam tak caya je, aku ingat pregnancy tests tu salah, siap ketuk-ketuk lagi,hehe...Untuk nak comfirm betul-betul aku pregnant, kitaorang g la jumpa doktor. Siap suruh doktor check betul-betul takut silap,hehe...

Credit gambar untuk istockphoto
Orang yang paling gembira sudah tentu la myvitrd kan....siap senyum sorang-orang.Apa pun kami berdoa semoga diberi kesihatan yang baik semasa aku mengandung ni, semoga baby dalam kandung sihat dan semoga dipermudahkan semua urusan.

Kalau kau orang nak tahu berapa usia kandungan aku, sila rujuk kat Maternity tickers kat sebelah tu, ada aku letakkan...

22 comments:

atty's said...

tahniah dan jaga diri ye

Myvitrd said...

Alamak dah umum ye.. dah lama abg tunggu orang tu update dekat blog.. akhirnya pengumuman rasmi dah dibuat..

Semoga zuriat kita ni sentiasa sihat dan selamat..

Jaga diri & kesihatan syg..

Love U Forever

Mr Lonely said...

nice blog.. have a view of my blog when free.. http://www.lonelyreload.com .. do leave me some comment / guide if can.. if interested can follow my blog...

Chempaka Sari said...

wah syukurnya....alhamdulillah...


follow awak


er tak sabar nak kawen jugak..

...sWeeT uMi... said...

tahniah ye...jg diri leklok tau...
salam kenal dr umi (",)

Sharinginfoz said...

tahniah semoga dipermudahkan segala urusan

Huszaini said...

tahniah!! moga sihat dan selamat semuanya!!

yayahidayah said...

wahh!!! tahniah sis...
alhamdulilah...
teringat entry pasal pregnancy kit tu... hehehe...
happy2 selalu ye mum-to-be...
take care...
harap2 semua sihat2 belaka... <3

Pn.Dyha said...

tahniah puan malarang & en.myvitrd

Zyash said...

Salam perkenelan..Tahniah...

Myvitrd said...

Doakan keselamatan dan kesihatan kami.. terima kasih

malarang_kak said...

Terima kasih semua..doakan semuanya selamat ya..salam perkenalan...

k ija said...

Tahniah, jaga diri tau...

AyuArjuna BiGoshh said...

wah tahniah tahniah :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

semoga dipermudahkan segala urusan...mengandung & kelahiran

JMR said...

tahniah2..xlama lg dah ada myvitrd Jr:-)

Aizul Iza said...

congrats both of you...sweet couple ^_*

appreciate kalau both of u boleh share apa2 petua untuk dapat zuriat....kami dah 3 tahun mencuba, masih belum ada rezeki..

malarang_kak said...

tq semua atas ucapan dan doa anda....

aizul:cuba akk baca link yg sy bg nihttp://www.myvitrd.com/2010/12/alhamdullilah-bertemu-dengan-buah.html
saya pregnant setelah setahun lbh perkahwinan kami.petua tu tak ada la, cuba saya dan suami pernah la cuma makan buah zuriat tu.cuba la cari buah tu,mana tau dgn kuasa tuhan dia berhasil.jgn putus asa k.

Hani Syahani said...

tahniah....bestnye...mdh2an sumenye ok ye.....amin...(saya pon nak sgt2 mcm awak)

sitiZ said...

tahniah..take care k..=)

Pn Manje Nadya said...

Hai sissy. Congrates. saje menjelajah blog. Sis, share pengalaman boleh, ade mase jenguklah nadia kat blog ni emanje.blogspot.com

or emel me, emanje88@gmail.com.
rse nak tawu pengalaman je..

Lots of hopes.
nadia.

malarang_kak said...

hani syahani: tq ya awak,insyallah ada rezeki awak nanti,sama2 kita doa ya.

sitiz :tq siti

Pn Manje Nadya :tq sudi singgah blog saya...

Related Posts with Thumbnails