Cinta Hatiku Sampai Ke Syurga

Sunday, July 18, 2010

UPDATE

hai semua...lama gila aku x bercerita dlm blog ni...hari2 aku buka blog tapi entah knp jadi mls gila nak update...life aku sekarang x ada banyak perubahan...just aku dan en suami tgh sibuk nak memperbaiki life ktorg kearah yang lebih baik...banyak perancangan yang sedang ktorg buat...baru kahwin,so banyak benda nak kena belajar lg,aik baru khwn ke,hehe...bagi aku baru lg la kan belum cukup setahun,hehe...buat masa terdekat ada benda yang ktorg berdua tgh usahakan,insyallah kalau ada rezeki kami dan dah berjaya apa yang ktorg usahakan,aku akan publish kat sini ya...

memang berubah kan ktorg...dua2 dah makin tembam...hehe...

3 comments:

Sharinginfoz said...

kekadang busy kan tak tahu nak update apa...

Segmen Kenali Blogger

Tn.Punya said...

hehehe.. abg dah kembang semuanya

intan said...

Knp matamu mempesona?
Krn ku sedang memandang wajah insan tercinta.

Knp suaramu sungguh merdu?
Krn ku sedang bercakap dengan yang tercinta.

Knp senyuman mu berdua seceria rama-rama yang baru bebas dari kepompong ulat bulu?
Krn hati dan jasad kami bersatu sepenuhnya dengan insan tercinta.

Hargai iradah yang Allah anugerahkan itu.
The best smile I ever seen. 1 dlm 1000 mungkin.
Antara senyuman terbaik yang pernah saya lihat.

Related Posts with Thumbnails