Cinta Hatiku Sampai Ke Syurga

Friday, May 14, 2010

BARANG BARU

ni begnya,cuba teka apa dalamnya...

Apa yang baru??x ada apa just aku baru beli satu benda ni.aku beli dari adik ipar aku...tapi bendanya x lengkap lg,ada 3 semuanya tapi x ada stock yg lg satu tu,so aku amb 2 dulu...walaupun harganya ribu aku nak juga beli,sbb benda ni penting untuk masa depan aku,haha....apa ya benda tu????kau org teka la sendiri aku just letak kan gambar je k,hehe...ahm x boleh teka k,sbb dia sure la tahu kan apa bendanya.

masih dalam bungkusan..

ni dah buka bungkusannya....tapi still ada lg pembalutnya....

2 comments:

mynuffnang said...

abg tahu apa bendanya..sebab selalu abg yang tolong pakaikan pagi2..hehehe

Alynn Notnot said...

ape tu? lampi sikit la =.="

Related Posts with Thumbnails