Cinta Hatiku Sampai Ke Syurga

Tuesday, June 5, 2012

Pure Beauty | Collagen

Salam,

Ingat tak entry sebelum ni aku ada cakap nak cerita pasal Pure Beauty kan. Hari ni aku free sikit,walaupun sebenarnya tak free,hehe...study tak habis lagi esok nak exam...

Kalau sebut cantik,semua orang teruja kan,semua orang nak cantik,termasuk la aku. Setiap tahun usia  kita meningkat, dengan peningkatan usia pelbagai perubahan dalam diri akan berlaku termasuk la hormon-hormon kita kan. Tambahan orang perempuan, dah beranak pinak, pelbagai perubahan terjadi,makin lama wajah kita pun nampak tua, sebut tua lagi la menakutkan,betul tak,hehe...disebabkan itu aku perlukan satu produk yang dapat membantu melambatkan penuaan. Produk yang aku rasa terbaik adalah Pure Beauty.



Pure Beauty merupakan satu produk anti penuaan yang berasaskan Collagen tanpa menggunakan sebarang suntikan dan rawatan laser. Kalau orang dengar suntikan dan laser semua dah takut kan. Jadi kalau kau orang berminat nak ambil collagen rasanya pure beauty adalah terbaik,sebab ia hanya perlu minum je. Rasanya pun sedap.

Pure beauty adalah gabungan antioksida dari pelbagai sumber berlainan yang memenuh fungsi produk anti penuaan. Ia diperkayakan dengan : 
  • Astaxanthin
  • Fish Hydrolized Collagen
  • Glutathione.
  • Vitamin C
Ok jom kita tengok lak antaa kebaikan Pure Beauty :
  • Menggunakan gabungan antioksidan terhebat didunia.
  • Sesuai untuk lelaki dan perempuan.
  • Merawat serta mencegah jerawat.
  • Wajah berseri.
  • Mengecilkan liang roma
  • Merawat Enzema dan Prorisis
  • Mencegah kedutan dan kekenduran pada kulit.
  • Alternatif kepada suntikan Vitamn C dan Glutathione
  • Menghilangkan Tompok Hitam dan Parut.
  • Meningkatkan fungsi setiap sel dan melambatkan proses penuaan.
  • Mencegah kerosakan Kologen
  • Meningkatkan daya ketahan badan
  • Rambut dah kuku menjadi lebih sihat.
  • Melindungi daripada sinaran UA-B
  • Menyembuhkan luka dan mencegah parut.
  • Badan menjadi lebih sihat dan bertenaga.
  • Membantu menyah toksikdidalam tubuh dan menghasilkan kulit yang cerah.
Pure beauty merupakan produk kecantikan dan juga kesihatan. Kiranya  macam dua dalam satu la, umpama beli satu dapat duakan. Macam mana kauorang berminat tak. Harganya sekotak adalah RM179.00 terdapat 15 sachets kat dalam. Sekirannya kau org berminat boleh hubungi Afra yuri di talian 019-6237730, atau kauorang boleh ke page atau email pada diaorg.

2 comments:

Myvitrd said...

pasti semakin hari suami semakin sayang.. :-)

Sharidawati Shahrudin said...

salam kenalan..jupe u kat event LG tempoh hari :)

Related Posts with Thumbnails