Cinta Hatiku Sampai Ke Syurga

Tuesday, March 20, 2012

Wang Tunai RM5000 untuk Blogger

Salam semua,


Korang faham tak apa maksud banner diatas tu? Sebenarnya pemilik blog bloggerwanita (unik betul nama tu) akan melancarkan satu program berbentuk Ganjaran Wang Tunai RM5000 untuk Blogger di Malaysia ni sempena ulang tahun ke-2 BloggerWanita.com.

Tuah ayam nampak di kaki.. tuah anda siapa yang tahu... apa kata jom kita join bersama-sama.. 

Nota : Terhad untuk 100 penyertaan terawal... jadi rebut peluang ini sebelum terlambat.

4 comments:

Hani Syahani said...

uihhh, byk tu!! bloggerwanita.com ae, nk try bkak lah..:)

Gadis Kampung said...

salam jemput ke belog saya...saya tak dak RM5000 nak bagi just ada ilmu dan coretan menarik di belog saya...boleh jadi teman blogger saya...salam perkenalan..

faiz fakhirin said...

fuuuyooo...so apa tunggu lagi...hehe

aimaniman said...

akak pun nak try bukak, tp frustnya dah 3 hari steremyx x leh buka, ni br wokey sikit.. ada pluang lg ker.. ke dah termisss

Related Posts with Thumbnails