Cinta Hatiku Sampai Ke Syurga

Tuesday, June 22, 2010

Buffered Earning Pertama Setelah 7 Bulan Bersama NUFFNANG

Salam pagi semua, memang tidak ku sangka usaha yang selama ni aku buat akhirnya tercapai juga niatku untuk mendapatkan buffered earning dari nuffnang ni. ni merupakan buffered earning aku yang pertama sejak aku sertai nuffnang 7 bulan yang lalu.

lebih dari setengah tahun baru nuffnang memberi kepercayaan dekat blog aku ni untuk letakkan iklan dibawah tajaan ASTRO ni.

aku harap ni adalah permulaan kepada buffered earning aku yang seterusnya. Tq nuffnang & Pihak Astro.



14 comments:

Syira ITIK KEJ♥M said...

congrats2 hehehe :)

saya pun sama, lepas 4 bulan letak nuff bru skg dapt buffered.


ni entri pasal buff saya:

http://itikkejam.blogspot.com/2010/06/my-first-buffered-earning-edisi-entri.html

good luck! mai kita kumpul duit sama2 hehe

ardinihumaira said...

tahniah! wow best tu. dni makan masa dekan setahun gak la. sebab dulu tak tahu ape2 tentang nuff. blogging dah lama dekan 2 3 tahun dah. tapi tahu hal nuff bulan oct hari tu.

Cik Norfa said...

tahniah!! hehe..
aku pun macam kau jugak dekat 6 bulan tunggu baru dpt BE. lepas tu nanti jgn risau, Nuffnang takan kedekut punye..at least mesti ade 1 je BE nanti.

teruskan usaha anda.

Nadia arRumaisha said...

congratulation and keep it up...... pasni tambah entry banyak-banyak tau sbb itu permulaan utk terus dpt buffered earning....

apapun sekadar berkongsi....
semoga berjaya....

MaryamJamilah said...

wah!! tahniah2.. sy tak pernah merasa lagi. :P

marina anakcikbob said...

sy pon br dpt aritu..
congrats..

peaNut said...

tahniah...best kan dpt BE ni..huhu~

FarHa said...

hehe tahniah..sy dah 3thn berblog..baru je awal thn lepas pasang nuff (tu pon after red mummy punye story)

tp alhamdulillahh after 3 minggu nuff pecah telur...

ade ag tapi..sampai sekrg baru je gerk rm3.35 waaa kena sabr dan terus sabr~~

e5 said...

cayalahhhhh.......

Kaito said...

peh..best nye...tak merasa lagi...huhu

Skype Crew said...

sbrnya senang jer nk dpt buffered earning nie..kena bnyk blogwalking.

gud lux..

SuKEJunpyo said...

Wah!!Bestnyeer!!Tahniah2..
Nanti boleh la blanja makan..hehe

peaNut said...

yeay,,,bestnyerrr..dpt buffered earning...peanut penah dpt satu je..tu pun dh metered!!hurmmm

yahaya said...

tahniah..saya pun baru dapat...

Related Posts with Thumbnails